Grosir 350 ml kopi cangkir kopi sareng baju silikon

Pedaran pondok:


  • Barang No. SS-T6324
  • Kapasitas: 350ml
  • Bahan utama: PP
  • Ukuran produk: 6,5 * 8,7 * 13cm
  • Ukur / CTN: 56 * 56 * 30cm / 72pcs
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Logo custom ditampi:Nyitak logo pikeun ngantep konsumén mikawanoh mérekna.

    Bungkusan custom warni:Urang tiasa ngadamel bungkusan custom anu warna-warni numutkeun desain karya seni pikeun ngébréhkeun produk.

    kualitas luhur:Henteu perlu hariwang ngeunaan masalah kaamanan pisan.

    Bahan heuras:Éta henteu gampang pikeun ngarecah sanajan anjeun murag tina tempat anu luhur.

    bahan ringan:Cangkir anu didamel tina bahan tritan cahaya merenah pikeun dibabawa sadidinten.

    Kauntungan Perusahaan:

    BSCI, SEDEX, DISNEY, pabrik diaudit UNIVERSAL.

    Pabrik khusus sadaya jinis botol cai, kotak dahar beurang

    fokus kana supermarket, wholeseller, pangecér langkung ti 15taun

    pangiriman gancang sareng waktos nuju sampel

    BPA gratis sareng laporan périodeu aya


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami