350 mug kopi perjalanan plastik palastik khusus nganggo baju silikon

Pedaran pondok:


  • Barang No. SS-T6264
  • Kapasitas: 350ml
  • Bahan utama: PP
  • Ukuran produk: 9 * 6 * 15.5cm
  • Ukur / CTN: 64 * 44 * 35cm / 48pcs
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Narima kustomisasi:Unggal logo khusus tiasa dicét kalayan panas-transfer atanapi percetakan sutra.

    Ragam bungkusan khusus:Rupa-rupa cara kemasan sapertos kotak warna, kotak bodas, kardus, stiker sareng saterasna sayogi.

    ramah lingkungan:Henteu kedah hariwang ngeunaan pangaruhna kana masalah lingkungan.

    Awet:Bahan awét tiasa ngajamin panggunaan jangka panjang.

    gampang dibawa:Botolna hampang sareng gampang dibawa dina kahirupan sadidinten.

    Kauntungan Perusahaan:

    BSCI, SEDEX, DISNEY, laporan Inok UNIVERSAL sayogi.

    Produkna ngahasilkeun jinis panutup tina botol cai sareng kotak siang

    Nganti 15 taun pikeun produksi sareng pangalaman dagang

    Rupa-rupa cara ngolah pikeun épék produk anu béda

    Sampel gratis pikeun uji coba pikeun mastikeun kasalametan produk


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami