Tentang Kami

Sunsum rumah tangga Co., Ltd.perenahna di Kota Ningbo, Propinsi Zhejiang, anu mangrupikeun kota palabuan penting di basisir kidul Cina. Tradisi perdagangan luar negeri jangka panjang sareng kaunggulan caket ka palabuan jero cai parantos ngajantenkeun Ningbo kota perdagangan luar negeri anu kuat sareng parantos nyababkeun perusahaan perdagangan internasional profesional sapertos perusahaan urang.

Perusahaan kami parantos khusus kana jenis penjualan plastik sales logam sareng produk rumah tangga silikon sareng hadiah promosi di pasar internasional langkung ti 10 taun. Produk utama kami kalebet imah ware & séri gudang inuman.

Pabrik koperasi kami diaudit ku Disney, NBCU, AVON, Sedex, BSCI. Kalayan audit anu mumpuni sapertos kitu, kami parantos damel babarengan sareng kaseueuran mérek, sapertos Disney, Minion, Mattel, DC, Marvel, Paw Patrol. Sareng ngintunkeun seueur kargo ka supermarket ageung sapertos Tesco, Coles.

_MG_3005

Kami gaduh tim QC anu propésional, prosedur pamariksaan anu ketat, sareng ngajaga kerjasama anu caket sareng lembaga pamariksaan propésional sareng agénsi uji coba pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk anu saé kualitas luhur.

Kami gaduh kamampuan OEM & ODM anu kuat, bérés permukaan, percetakan logo sareng bungkus tiasa disaluyukeun. Kapang anu tiasa diolah numutkeun sampel sareng gambar anu disayogikeun ku konsumén.

Kami gaduh langkung ti 10 taun pangalaman industri sareng kamampuan integrasi ranté suplai anu kuat, tiasa gancang ngabales sarat sareng nyayogikeun jasa kualitas luhur.

Kami bangga kana rupa-rupa produk kami dina harga kalapa kalayan kualitas anu saé, balesan gancang, waktos pangiriman gancang sareng jasa anu saé. Gawe sareng kami, anjeun bakal ngaraos jasa khusus sareng unggul ti tim kerja kami. Kami bakalan pikeun ngajantenkeun bisnis anjeun langkung gampang kana kauntungan anu maksimal.

Upami anjeun resep kana salah sahiji produk kami atanapi hoyong ngabahas tarekat khusus, punten kersa ngahubungi kami. Kami ngarepkeun ngawangun hubungan bisnis anu suksés sareng palanggan énggal di panjuru dunya dina waktos anu payun.