borongan 250ml kopi cangkir kopi sareng baju silikon

Pedaran pondok:


  • Barang No. SS-T6391
  • Kapasitas: 250ml
  • Bahan utama: PP
  • Ukuran produk: 5 * 7,5 * 11.5cm
  • Ukur / CTN: 45 * 30 * 46cm / 96 pcs
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    ngadukung kustomisasi:Numutkeun desain karya seni anu disayogikeun ti nasabah, ngadukung pisan pola desain anu beragam!

    Dumasar kana sarat konsumén:urang tiasa ngalakukeun bungkusan dumasar kana sarat konsumén.

    BPA gratis:Entong hariwang ngeunaan kualitas sareng masalah kaamanan anu berlaku, produk ieu sadayana BPA gratis.

    Harga meujeuhna:Anjeun tiasa kéngingkeun produk kualitas luhur kalayan harga anu murah

    Cocog sareng olahraga outdoor:Ogé tiasa dilaksanakeun nalika olahraga di luar ruangan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami