Warta

  • Tumbler Pangalusna

    Saatos ngantunkeun 16 tumbler terisolasi anu pinuh ku Slurpee dina korsi payuneun sédan panas, kami yakin yén tumbler Hydro Flask 22-ons anu pangsaéna pikeun jalma-jalma. Malah nalika ngalaman panas 112 derajat, kami mendakan nilai insulasi antara kaseueuran tumbler ka sadayana janten épéktip (aranjeunna sadayana tiasa ...
    Maca deui
  • Pengantar Sababaraha Plastik Kelas Pangan

    Analisis Pangetahuan Kaséhatan PP, PC, PS, Botol Cai Plastik Tritan Botol cai plastik tiasa ditingali dimana-mana dina kahirupan. Botol cai plastik tahan ragrag, gampang dibabawa, sareng tampilna gaya, janten seueur jalma resep milih botol cai palastik nalika ...
    Maca deui
  • Botol insulasi tampilan Suhu

    Pikeun méréskeun masalah cai nginum dina usum salju, pilihan anu munggaran dina usum gugur sareng usum salju - botol termos Dina akhir bulan Séptémber, hawa janten tiis langsung, sareng bakal aya rasa tiis unggal énjing sareng sonten. Nyatana, salian ti ngagem langkung, mayar di ...
    Maca deui
  • Cina Canton Fair 2019

    Maca deui