Sunsum-banner01
Sunsum-banner02
Sunsum-banner02
  • Botol Cai
  • Tumbler
  • Mug & Piala
  • Wadah Kadaharan
  • QUALICTY

    Boga tim QC anu propésional, prosedur pamariksaan anu ketat, sareng ngajaga kerjasama anu caket sareng lembaga pamariksaan propésional sareng agénsi uji coba pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk anu saé kualitasna.

  • KAMAMPUHAN

    Kalayan kamampuan OEM & ODM anu kuat, bérés permukaan, percetakan logo sareng bungkus tiasa disaluyukeun. Kapang anu tiasa diolah numutkeun sampel sareng gambar anu disayogikeun ku konsumén.

  • LAYANAN

    Boga langkung ti 10 taun pangalaman industri sareng kapabilitas konéksi suplai kuat, tiasa gancang ngabales sarat sareng nyayogikeun jasa anu luhur.

  • Tumbler Pangalusna

    Saatos ngantunkeun 16 tumbler terisolasi anu pinuh ku Slurpee dina korsi payuneun sédan panas, kami yakin yén tumbler Hydro Flask 22-ons anu pangsaéna pikeun jalma-jalma. Malah nalika ngalaman panas 112 derajat, kami mendakan nilai insulasi antara kaseueuran tumbler ka sadayana janten épéktip (aranjeunna sadayana tiasa ...

  • Pengantar Sababaraha Plastik Kelas Pangan

    Analisis Pangetahuan Kaséhatan PP, PC, PS, Botol Cai Plastik Tritan Botol cai plastik tiasa ditingali dimana-mana dina kahirupan. Botol cai plastik tahan ragrag, gampang dibabawa, sareng tampilna gaya, janten seueur jalma resep milih botol cai palastik nalika ...

  • Botol insulasi tampilan Suhu

    Pikeun méréskeun masalah cai nginum dina usum salju, pilihan anu munggaran dina usum gugur sareng usum salju - botol termos Dina akhir bulan Séptémber, hawa janten tiis langsung, sareng bakal aya rasa tiis unggal énjing sareng sonten. Nyatana, salian ti ngagem langkung, mayar di ...

  • 917d00bc-300x300
  • ac340934-300x300

TENTANG KAMI

Sunsum rumah tangga Co., Ltd. perenahna di Kota Ningbo, Propinsi Zhejiang, anu mangrupikeun kota palabuan penting di basisir tenggara Cina. Tradisi perdagangan luar negeri jangka panjang sareng kaunggulan caket ka palabuan jero cai parantos ngajantenkeun Ningbo kota perdagangan luar negeri anu kuat sareng parantos nyababkeun perusahaan perdagangan internasional profesional sapertos perusahaan urang. Perusahaan kami parantos khusus kana palastik jinis penjualan, logam sareng produk rumah tangga silikon sareng hadiah promosi di pasar internasional langkung ti 10 taun. Produk utama kami kalebet imah ware & séri gudang inuman.