Sunsum-spanduk01
Sunsum-spanduk02
Sunsum-spanduk02
  • Botol Cai
  • Tumbler
  • Mug & cangkir
  • Wadah dahareun
  • KUALITAS

    Boga tim QC profésional, prosedur pamariksaan anu ketat, sareng mertahankeun kerjasama anu caket sareng agénsi pamariksaan profésional sareng agénsi uji pikeun nyayogikeun palanggan produk kualitas luhur.

  • Kamampuhan

    Kalayan kamampuan OEM & ODM anu kuat, permukaan permukaan, percetakan logo sareng bungkusan tiasa disaluyukeun.kapang nu bisa diolah nurutkeun sampel sarta gambar disadiakeun ku konsumén.

  • PELAYANAN

    Boga leuwih ti 10 taun pangalaman industri jeung kamampuhan integrasi ranté suplai kuat, bisa gancang ngabales sarat jeung nyadiakeun layanan kualitas luhur.

  • Naon jenis tableware logam

    Naon jinis-jinis pinggan mangkuk logam Tableware mangrupikeun barang rumah tangga anu penting dina kahirupan sapopoé masarakat.Kiwari, aya seueur jinis peralatan makan, sareng salah sahiji alat méja logam.Loba jalma nganggap yén tableware logam nujul kana tableware stainless steel.Kanyataanna, jenis tab logam ...

  • Prinsip botol insulasi vakum

    Loba jalma ngagunakeun flasks vakum.Naha anjeun terang naon prinsipna di dieu? Ieu kasimpulan prinsip kerja tina botol termos vakum.1. struktur tutup awak botol Awak botol tina botol thermos adopts struktur ganda-lapisan, sarta vakum tina kandung kemih botol jeung botol ...

  • Bahan naon anu hadé pikeun peralatan makan barudak

    1. Stainless steel pikeun cai nginum Kauntungannana stainless steel tableware nyaeta teu gampang breed baktéri, gampang scrub, boga sababaraha unsur kimiawi, sarta paling cocog pikeun cai nginum.Sanajan kitu, éta ngalir panas gancang sarta gampang scald jadi Disarankeun milih ...

  • Kumaha carana milih tableware plastik

    Tingali dina penampilan Kahiji, kasampak di informasi dasar produk, kaasup produsén, alamat, inpo kontak, tanda conformity, standar sertifikasi, jsb kadua kasampak di transparansi tina penampilan produk urang, utamana nempo lampu. .Upami aplikasi ...

  • NU SARENG BEBAS RUNTAH

    Dina taun-taun ayeuna, industri pangiriman pangan parantos mekar, ngagampangkeun kahirupan urang, tapi limbah anu ngahasilkeun pisan ngabahayakeun lingkungan.Dina paribasa anu populer, dimana waé sampah anu dialungkeun, bakal aya masalah: upami urang buang ka luar kota sareng TPA, éta bakal ...

  • 917d00bc-300x300
  • ac340934-300x300

TENTANG KAMI

Sunsum rumah tangga Co., Ltd. ayana di Kota Ningbo, Propinsi Zhejiang, nu mangrupa kota palabuan penting di basisir tenggara Cina.Tradisi perdagangan luar nagri jangka panjang sareng kauntungan anu caket kana palabuhan jero cai parantos ngajantenkeun Ningbo janten kota perdagangan asing anu kuat sareng parantos nyiptakeun perusahaan dagang internasional profésional sapertos perusahaan urang.Perusahaan kami khusus dina jinis penjualan plastik,logamsareng produk rumah tangga silikon sareng hadiah promosi di pasar internasional langkung ti 10 taun.produk utama urang kaasup imah ware & inuman ware runtuyan.