Warta Industri

  • Tumbler Pangalusna

    Saatos ngantunkeun 16 tumbler terisolasi anu pinuh ku Slurpee dina korsi payuneun sédan panas, kami yakin yén tumbler Hydro Flask 22-ons anu pangsaéna pikeun jalma-jalma. Malah nalika ngalaman panas 112 derajat, kami mendakan nilai insulasi antara kaseueuran tumbler ka sadayana janten épéktip (aranjeunna sadayana tiasa ...
    Maca deui