Olahraga sareng Kabugaran meres Tarik Top Bocor Bukti Nginum Botol Cai Spout BPA logo khusus disesuaikan

Pedaran pondok:


  • Barang No. SS-T6921
  • Kapasitas: 590ml
  • Bahan utama: PE
  • Ukuran produk: 7.5x20.3cm
  • Ukur / CTN: 61.5x39x43cm / 80pcs
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Rupa-rupa gaya:Rupa-rupa gaya aya.

    BPA gratis:Entong hariwang ngeunaan kualitas sareng masalah kaamanan anu berlaku, produk ieu sadayana BPA gratis.

    pola ngarobih ditarima:Numutkeun desain karya seni anu disayogikeun ti nasabah, ngadukung pisan pola desain anu beragam!

    Cocog sareng olahraga outdoor:Ogé tiasa dilaksanakeun nalika olahraga di luar ruangan.

    Tiasa dianggo deui:Bakal ngirangan konsumsi sumber daya bumi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami