Reusable No BPA Plastik Olahraga sareng Kabugaran meres Narik Bocor Top Bukti Nginum Botol Cai Bout BPA Logo sareng warna khusus

Pedaran pondok:


  • Barang No. SS-T6923
  • Kapasitas: 600ml
  • Bahan utama: PE
  • Ukuran produk: 7.5x20.3cm
  • Ukur / CTN: 63x40x41.5cm / 80pcs
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Kasus kerjasama anu beunghar:Kami gaduh kasus kerjasama anu beunghar.

    ramah lingkungan:Henteu kedah hariwang ngeunaan pangaruhna kana masalah lingkungan.

    warna ngarobih ditarima:Numutkeun kana file AI anu disayogikeun ti nasabah, urang tiasa ngalakukeun anu mirip pisan sareng buku pantone.

    gampang dibawa:Botolna hampang sareng gampang dibawa dina kahirupan sadidinten.

    tiasa dianggo deui:Produkna tiasa dianggo deui, ngirangan kapercayaan kana botol cai plastik palastik.

    Kauntungan Perusahaan:

    BSCI, SEDEX, DISNEY, laporan Inok UNIVERSAL sayogi.

    Produkna ngahasilkeun jinis panutup tina botol cai sareng kotak siang

    Nganti 15 taun pikeun produksi sareng pangalaman dagang

    Rupa-rupa cara ngolah pikeun épék produk anu béda

    Sampel gratis pikeun uji coba pikeun mastikeun kasalametan produk


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami