Reusable No BPA Plastik Olahraga sareng Kabugaran meres Tarik Top Bocor Bukti Nginum Produsen Botol Cai

Pedaran pondok:


  • Barang No. SS-T6919
  • Kapasitas: 750ml
  • Bahan utama: PE
  • Ukuran produk: 7.2x24cm
  • Ukur / CTN: 59x37.5x50cm / 80pcs
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Seueur gaya pikeun dipilih:Henteu diwatesan ku gaya anu ditampilkeun dina halaman, kami gaduh seueur gaya anu béda pikeun anu dipilih ku palanggan.

    kualitas luhur:Henteu perlu hariwang ngeunaan masalah kaamanan pisan.

    logo khusus ditampi:Unggal logo khusus tiasa dicét kalayan panas-transfer atanapi percetakan sutra.

    bahan ringan:Cangkir anu didamel tina bahan tritan cahaya merenah pikeun dibabawa sadidinten.

    Bahan didaur ulang:Produkna didamel tina bahan terbarukan, janten nguntungkeun lingkungan sareng ngajagi bumi.

    Kauntungan Perusahaan:

    Fty kami lulus BSCI, SEDEX, DISNEY, Injil UNIVERSAL.

    Téknologi bubuka kapang propésional pikeun ngahontal bentuk anu dirancang ku palanggan

    Ngumpulkeun 15 taun pangalaman dagang sareng ningkat kualitas layanan

    Buktos anu akurat numutkeun syarat pelanggan

    Patuh kana aturan sareng peraturan di sababaraha daérah


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami