Gelombang Panas Jagung Steamer Cooker Microwavable Gancang 2 Wadah Jagung Gampang Masak Jagung Dapur Gadget

Pedaran pondok:


  • Barang No. SS-T6936
  • Kapasitas: /
  • Bahan utama: PP
  • Ukuran produk: 22.4 * 22.3 * 9.8cm
  • Ukur / CTN: 47.5 * 30 * 46.5CM / 12sét
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    nampi ngaropea:Numutkeun kana file AI anu disayogikeun ti nasabah, urang tiasa ngalakukeun anu mirip pisan sareng buku pantone.

    BPA gratis:Entong hariwang ngeunaan kualitas sareng masalah kaamanan anu berlaku, produk ieu sadayana BPA gratis.

    Bungkusan custom warni:Urang tiasa ngadamel bungkusan custom anu warna-warni numutkeun desain karya seni pikeun ngébréhkeun produk.

    Gampang dianggo, gancang masak:Gampang ngamimitian, teu kedah nyéépkeun seueur waktos.

    Logo custom ditampi:Nyitak logo pikeun ngantep konsumén mikawanoh mérekna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami