Gelombang Panas Jagung Steamer Cooker Microwavable Gancang 2 Wadah Jagung Gampang Masak Jagung Dapur Gadget

Pedaran pondok:


  • Barang No. SS-T6940
  • Kapasitas: /
  • Bahan utama: PP
  • Ukuran produk: 27.5 * 18.3 * 7cm
  • Ukur / CTN: 58 * 29.5 * 32.5cm / 12sét
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Narima kustomisasi warna:Urang tiasa ngadamel warna numutkeun pantone no. disadiakeun ku konsumén.

    ramah lingkungan:Henteu kedah hariwang ngeunaan pangaruhna kana masalah lingkungan.

    Ragam bungkusan khusus:Rupa-rupa cara kemasan sapertos kotak warna, kotak bodas, kardus, stiker sareng saterasna sayogi.

    Cocog pikeun sagala jinis masak:Tiasa dilebetkeun kana oven microwave sareng steamer kanggo masak tuangeun

    Narima kustomisasi:Unggal logo khusus tiasa dicét kalayan panas-transfer atanapi percetakan sutra.

    Kauntungan Perusahaan:

    BSCI, SEDEX, DISNEY, pabrik diaudit UNIVERSAL.

    Pabrik khusus sadaya jinis botol cai, kotak dahar beurang

    fokus kana supermarket, wholeseller, pangecér langkung ti 15taun

    pangiriman gancang sareng waktos nuju sampel

    BPA gratis sareng laporan périodeu aya


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami