Kulkas Endog gelombang mikro

Pedaran pondok:


  • Barang No. SS-T6935
  • Kapasitas: /
  • Bahan utama: PP & Aluminium
  • Ukuran produk: 13,5 * 16cm
  • Ukur / CTN: 44 * 29.5 * 34cm / 12sét
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    sagala warna ditarima:Tabrakan warna ngajantenkeun produk katingali langkung saé.

    minuhan peraturan Éropa sareng Amérika:Produk sadayana cocog sareng standar sareng peraturan Éropa sareng Amérika pikeun mastikeun panggunaan anu aman.

    Dumasar kana sarat konsumén:urang tiasa ngalakukeun bungkusan dumasar kana sarat konsumén.

    mesin cuci piring aman:Tiasa dikumbah dina mesin cuci piring, tangan gratis.

    ngadukung kustomisasi:Numutkeun desain karya seni anu disayogikeun ti nasabah, ngadukung pisan pola desain anu beragam!

    Kauntungan Perusahaan:

    Kami mangrupikeun manufacuter anu disatujuan BSCI, SEDEX, DISNEY sareng UNIVERSAL.

    Diotorisasi ku mérek lisénsi

    Desain 15 taun sareng pangalaman industri.

    Cocog sareng warna anu pas pikeun ngabuktoskeun

    Ngarojong mariksa barang dina lini produksi


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami