500ml vakum terisolasi témbok dobel

Pedaran pondok:


  • Barang No. SS-S6850
  • Kapasitas: 500ml
  • Bahan utama: beusi sténless
  • Ukuran produk: 9.2x6.6x19cm
  • Ukur / CTN: 57 * 57 * 21cm / 36pcs
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    nampi ngaropea:Numutkeun kana file AI anu disayogikeun ti nasabah, urang tiasa ngalakukeun anu mirip pisan sareng buku pantone.

    ngadukung kustomisasi:Numutkeun desain karya seni anu disayogikeun ti nasabah, ngadukung pisan pola desain anu beragam!

    sagala cet ditarima:Milih perlakuan permukaan anu ayeuna aya sapertos transfer cai, transfer gas, percetakan perpindahan panas dll ..

    tetep panas sareng tiis:Isolasi jangka panjang anu teu nyata pikeun ngajaga inuman anjeun tiis sadidinten tanpa tiis atanapi panas tanpa gelombang mikro.

    Standar FDA:Botol stainless steel ogé nyumponan sarat tina aturan sareng peraturan Amérika.

    kabocoran cai anu saé:Entong hariwang ngeunaan cangkir bocor nalika anjeun nempatkeun botol tibalik.

    Kauntungan Perusahaan:

    Fty kami lulus BSCI, SEDEX, DISNEY, Injil UNIVERSAL.

    Téknologi bubuka kapang propésional pikeun ngahontal bentuk anu dirancang ku palanggan

    Ngumpulkeun 15 taun pangalaman dagang sareng ningkat kualitas layanan

    Buktos anu akurat numutkeun syarat pelanggan

    Patuh kana aturan sareng peraturan di sababaraha daérah


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami