vakum terisolasi stainless steel témbok dobel ngarobih tumbler perjalanan

Pedaran pondok:


  • Barang No. SS-S0093
  • Kapasitas: 400ml
  • Bahan utama: beusi sténless
  • Ukuran produk: 8,2 * 6 * 19,5cm
  • Ukur / CTN: 52 * 52 * 42cm / 72pcs
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    nampi warna anu disaluyukeun:Kami nampi kana rupa-rupa warna khusus pikeun unggal produk stainless steel pikeun mesen.

    nampi logo khusus:Desain khusus anu cocog pikeun nyayogikeun anjeun nginum anu seger sareng energetik sareng gaya hirup anu positip.

    "nampi permukaan khusus:Rupa-rupa perawatan permukaan pikeun ngajantenkeun produk janten anu anjeun impikeun. "

    tetep tiis:Insulasi vakum-tilu lapisan lapisan didesain kanggo ngajaga inuman anu tiis dugi ka 12 jam

    Standar kelas EU Food:Botol stainless steel ogé nyumponan sarat tina aturan sareng peraturan Éropa.

    kabocoran cai:Kalayan berkah tina cincin panyegelan, botol-botolna ngagaduhan kinerja kebocoran cai anu langkung unggul.

    Kauntungan Perusahaan:

    Kami mangrupikeun manufacuter anu disatujuan BSCI, SEDEX, DISNEY sareng UNIVERSAL.

    Diotorisasi ku mérek lisénsi

    Desain 15 taun sareng pangalaman industri.

    Cocog sareng warna anu pas pikeun ngabuktoskeun

    Ngarojong mariksa barang dina lini produksi


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami