Tumbler Pangalusna

Saatos ngantunkeun 16 tumbler terisolasi anu pinuh ku Slurpee dina korsi payuneun sédan panas, kami yakin yén tumbler Hydro Flask 22-ons anu pangsaéna pikeun jalma-jalma. Malah nalika ngalaman panas 112-derajat, urang mendakan nilai insulasi antara kaseueuran tumbler sadayana janten épéktip (sadayana tiasa ngajaga inuman anjeun panas atanapi tiis salami sababaraha jam). Kinerja sareng éstétika Hydro Flask ngajantenkeun juara.

Tumbler favorit urang nyaéta Hydro Flask's 22-ons. Beda sareng botol cai atanapi térmos, tumbler sanés kanggo ngalungkeun kantong. Éta tetep panas sareng tiis ngan salami anjeun kedah angkat ti hiji tempat ka tempat anu sanés sareng ngamungkinkeun anjeun nguseup kalayan gampang nalika ngalih: éta mangrupikeun kapal komuter pamungkas.

Lima tumbler menonjol nalika uji Slurpee-ingetan urang, sareng Hydro Flask aya dina lima besar éta. Sareng éta nyandak tempat kadua dina uji ingetan panas urang, dikaluarkeun ku hiji derajat suhu, sahingga bakal gampang ngajaga kopi anjeun panas salami perjalanan anjeun. Tapi estetika naha jalma resep kana hal ieu. Kami ngobrolkeun belasan urang (atanapi langkung) salami tuang siang di sekitar api unggun, sareng aranjeunna sadayana sapuk Hydro Flask langkung gampang dicekel sareng langkung pikaresepeun tibatan tina 16 modél sanés anu urang tingali-sareng ieu leres-leres diperhatoskeun pikeun panyembah. Hydro Flask ngagaduhan bentuk paling langsing sareng paling covetable tina sadaya tumbler anu urang tingali sareng aya dalapan jas bubuk anu pikaresepeun. Kami leuwih milih jalma tibatan tumbler stainless-polos polos, sabab éta bakal panas teu kaéra upami ditingal ku panonpoé.

Hydro Flask nawiskeun tutup sareng jarami terpadu pikeun vérsi 32 ons sareng 22 ons tumbler. Kami parantos nyobian dina vérsi anu langkung ageung, sareng éta saé pisan: aman, gampang dipiceun sareng dibersihkeun, sareng dipasihan corétan silikon anu fleksibel pikeun nyegah lelembutan lelembut anu lemes.

Tungtungna, kami ngirim email ka perusahaan pikeun naroskeun naha éta aman-mesin cuci piring. Waleranana: "Sanaos mesin cuci piring moal mangaruhan sipat insulasi tina kolbu, suhu anu luhur sareng sababaraha detérjen tiasa ngabolaykeun jas bubuk. Nya kitu ogé, ngaleueutkeun kaseueuran anjeun dina cai panas tiasa ngabolaykeun jas bubuk. ”


Waktos Post: Nov-04-2020