Botol insulasi tampilan Suhu

Pikeun méréskeun masalah cai minum dina usum salju, pilihan kahiji dina usum gugur sareng usum salju - botol termos

Dina akhir Séptémber, cuaca ngancik tiis langsung, sareng bakal aya rasa tiis unggal énjing sareng sonten. Nyatana, sajaba ti nganggo langkung, merhatoskeun kahaneutan tiasa ngajawab masalah anu ageung. Dina musim ieu, urang tiasa milih cai panas haneut tibatan cai tiis tiis, khususna dina usum gugur nalika haneut sareng tiis. Sareng aya botol termos anu teu kaitung di pasar. Tiasa disebatkeun yén aranjeunna sadayana rupa-rupa. Janten aya botol termos anu ngagabungkeun insulasi jangka panjang sareng portabilitas awét?

1

Flask vakum stainless steel ieu nyumponan sadaya kabutuhan kuring pikeun flasks vakum. Dina hal cocog warna, aya seueur warna anu tiasa dipilih sareng tiasa disesuaikan. Skéma warna murni ogé tiasa ningkatkeun pangakuan sareng nyegah kasalahan. Dina waktos anu sasarengan, téknologi pearlescent dina permukaan ningkat pisan kualitas botol, sanaos henteu dianggo, éta bakal katingali saé dina méja.

2
3

Ukuranana ogé pas, kalayan jangkungna 235mm sareng diaméter 65mm, henteu aya masalah dina ngangkut éta unggal dinten. Beurat dikendalikeun sakitar 180g, anu henteu béda teuing sareng beurat telepon sélulér anu sering urang anggo. Kalayan kapasitas opsional 300 ~ 500ml, henteu langkung, teu kirang, hiji-waktos panyedutan kopi tiasa pinuh minuhan nginum jalma-jalma.

4

Nyatana, prinsip botol térmos sakitar sami, anu sadayana ningkatkeun pangaruh insulasi ku cara ningkatkeun hawa. Tangtosna, botol térmos ieu henteu terkecuali, tapi tiasa disebatkeun paling akhir dina insulasi. Botol térmos ieu ogé ngagaduhan fungsi ngagentos batré anu énggal, anu tiasa ngawas sareng ngendalikeun suhu botol iraha waé sareng dimana waé, sareng ngahontal pamungkas dina insulasi.


Pos waktos: Okt-09-2020