20oz kualitas luhur vakum terisolasi témbok perjalanan témbok dobel kalayan tutup

Pedaran pondok:


  • Barang No. SS-S6846
  • Kapasitas: 20oz
  • Bahan utama: beusi sténless
  • Ukuran produk: 7,1 * 8,8 * 17,5cm
  • Ukur / CTN: 55 * 55 * 20cm / 36pcs
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    warna ngarobih:Numutkeun kana pantone No. anu disayogikeun ti nasabah, urang tiasa ngalakukeun anu mirip pisan sareng buku pantone.

    nyetak logo khusus:Numutkeun desain karya seni anu disayogikeun ti nasabah, nyiptakeun produk dina benak konsumén.

    nampi pagawean khusus:Kami nampi pagawean khusus.

    tetep panas:Insulasi vakum-tilu lapisan lapisan dirancang pikeun ngajaga pelestarian inuman dugi ka 8 jam.

    BPA GRATIS:Botolna tiasa dianggo kalayan percaya diri sabab sadaya permukaan anu kontak sareng inuman anjeun, kalebet tutup sareng interior stainless steel bebas tina BPA.

    tahan cai:Desain panutup sungut vakum kabocoran-buktina inovatif ngamungkinkeun nginum sareng tuang hiji-hiji.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami